Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Havárie kamionu v noci uzavřela dálnici D5

Uzavřená dálnice a zavřený nájezd ochromily dopravu v Rokycanech

15. dubna 2019 15:17 , aktualizace 15:23

Cizinci Dálnice Doprava Nehody

     K havárii kamionu, která zablokovala dálnici D5 ve směru z Prahy na Plzeň došlo dnes po jedné hodině ráno na 55. kilometru.
     Podle tiskové mluvčí policie narazil řidič ze zatím nezjištěných příčin do středových svodidel a došlo k převrácení soupravy. Při havárii naštěstí nedošlo ke zranění osob, ale zkomplikovala provoz na dálnici a uniklou naftu museli zlikvidovat hasiči pomocí sorbentu.
     Po dobu vyprošťovacích prací byla dálnice ve směru na Plzeň zcela uzavřena a provoz byl obnoven jedním pruhem až kolem osmé hodiny ranní. V kombinaci s uzavřeným nájezdem na D5 u Ejpovic ve směru na Prahu došlo k oboustrannému ucpání Rokycan. Plný provoz byl obnoven o dvě hodiny později.
     "Dechová zkouška na alkohol dopadla u řidiče cizí státní příslušnosti s negativním výsledkem," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že příčina a průběh havárie je nadále v šetření. 


 


Avalon Wellness

V chladném zimním počasí nás více, než kdy jindy, láká vyhřátá sauna nebo třeba vířivka plná bublinek. Kam se vydat za těmito relaxačními zážitky? Ať už jsou vaše nároky jakékoli, na své si přijdete v Avalon Wellness.