Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Strážníci měli plné ruce práce s vozidly fanoušků hokeje

Více než šedesát fandů hokeje zaparkovalo v okolí stadionu nesprávně

úterý 30. ledna 11:53 , aktualizace 11:53

Fanoušci Městská policie

Partner článku – Vyresme.cz


     V neděli 28. ledna se v LOGSpeed CZ Aréně odehrálo utkání mezi domácím týmem a soupeři z Litvínova, který sledovalo více než 5 600 diváků.
     Vzhledem k předem očekávanému zájmu veřejnosti o zápas bylo ze strany bezpečnostních složek přijato adekvátní opatření k zajištění veřejného pořádku, bezpečnosti a klidu a městská policie již s předstihem avizovala, že se společně s kolegy od Policie ČR, mimo jiné, maximálně zaměří na dopravní situaci v okolí stadionu i kontrolu nesprávného parkování.

     "Výsledek tohoto opatření pro řidiče nevyzněl příliš příznivě. Zaznamenáno bylo přes šest desítek dopravních přestupků, z čehož ve dvou případech bylo nutno přistoupit k odtahu vozidla," sdělila nám výsledky opatření tisková mluvčí městské policie.

     Městská policie nadále apeluje na řidiče, kteří přijedou na nadcházející domácí zápasy auty, aby bez výhrad respektovali dopravní značení, parkovali jen na vyznačených parkovištích a neblokovali bezpečný průjezd pro vozidla IZS.
     Řidičům, aby předešli pozdějším komplikacím, pak doporučují vozidla zaparkovat zdarma v areálu DEPO 2015 a upozorňují i na možnost dopravit se na zápas městskou hromadnou dopravou, neboť vstupenka či permanentka na hokejové utkání platí rovněž jako jízdenka 120 minut před začátkem domácího utkání a ještě 120 minut po jeho skončení.

Foto ilustrační










Vyresme.cz

Jsme společnost, která se skládá z odborníků jejichž znalosti pokrývají veškerá témata finančního trhu od investování, financování, pojištění až po zajištění prodeje či pronájmu nemovitostí. Jsme společností, která se stará o pomoc jak fyzickým tak právnickým osobám.