Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Hledám maminku aby si něco neudělala!"

Plačící a opuštěné sedmileté holčičky se ujali lidé a přivolali strážníky

4. června 2021 19:51 , aktualizace sobota 5. června 14:39

     Včera v podvečer upozornilo několik lidí strážníky Městské policie Plzeň na plačící a opuštěnou holčičku v Sukově ulici. Na místo vyjela hlídka, která zjistila, že sedmiletá holčička mezitím dostala od lidí, kteří se o ni postarali, studenou limonádu a ovoce. Strážníkům pak holčička popsala, že se maminka doma pohádala s přítelem a potom ji odvedla sem, kde ji nechala čekat na babičku. Ona ale měla o maminku velký strach, prý aby si neublížila, protože se maminka s otčímem doma poslední dobou hádá pořád, a tak jí vyrazila hledat.
     Na místo dorazil i strýc holčičky, který strážníkům uvedl, že ho žena o tom, že dítě před domem nechala, sice informovala, ale než stihl sejít dolů, holčička z místa odešla maminku hledat. Strážníci se s maminkou pokusili spojit telefonem, ale bohužel neúspěšně. Holčičku uklidnili, slíbili jí, že maminku zkontrolují a poté, co si ověřili, že se o holčičku prarodiče a strýc postarají, vyrazili do místa jejího bydliště.
     V místě bydliště se nacházel pouze otčím dívky s její roční sestřičkou, který strážníkům uvedl, že poté, co se jeho družka vrátila, došlo mezi nimi k další hádce a žena z bytu odešla, pouhých deset minut před příjezdem hlídky. Vysvětlil ale strážníkům, že jeho družka občas podobné věci dělá, a že by si chtěla opravdu ublížit podle něj nehrozí. 


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.