Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Kuriózní dopravní dvojnehoda v mlze

„Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet a dost možná ještě dál, je..."

30. října 2021 16:30 , aktualizace neděle 31. října 02:37

     „Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet a dost možná ještě dál, je...," začíná oblíbený večerníček o Rákosníčkovi a stejně tak by mohl začít i popis této dopravní nehody.

     V noci z pátku na sobotu v husté mlze hned dva řidiči přehlédli křižovatku u Rokycan. K první nehodě došlo kolem půl desáté a podle mluvčí policie měl řidič osobního vozu Renault Espace narozený v roce 1977 jet po obchvatu od Hrádku na Rokycany. Podle řidiče k nehodě došlo tak, že ve velmi husté mlze přehlédl téčkovou křižovatku, projel ji rovně, přejel příkop a vjel do pole.
      Před jednou hodinou v noci pak řidič kamionu narozený v roce 1995 a jedoucí stejně jako řidič Renaultu od Hrádku, také v mlze křižovatku neviděl, také jí projel rovně a kamion "zaparkoval" hned vedle Renaultu, přičemž ho minul o pouhých třicet centimetrů.
     Během druhé nehody byla lehce zraněna spolujezdkyně z kamionu narozená v roce 1995. Dechové zkoušky vyloučily požití alkoholu u obou řidičů.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.