Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Patnáctiletého chlapce srazil kamion

Že pokus přeběhnout magistrálu byl fakt hloupý nápad, pochopil v šestém jízdním pruhu

22. prosince 2020 14:12 , aktualizace 15:20

Nehody

     V noci na dnešek kolem půl jedenácté došlo v ulici U Prazdroje v Plzni nedaleko křižovatky s Lobezskou ulicí k dopravní nehodě, při které kamion Renault srazil patnáctiletého chlapce.
     Podle informací přímo z místa chlapec přebíhal magistrálu, tedy šest jízdních a jeden odbočovací pruh, a to mimo k tomu určené místo. Chlapec běžel od pivovaru směrem k Hornbachu, tedy v pěti jízdních pruzích vyhrál, ale v šestém zvítězil kamion, který ho zachytil levou stranou předku a srazil na zem.
     Na místo vyjely všechny záchranné složky a naštěstí se ukázalo, že hoch měl obrovské štěstí a krom pohmožděnin zřejmě neutrpěl zranění.
     "Řidič narozený v roce 1973 i chodec se podrobili dechové zkoušce na alkohol, která vyšla u obou s negativním výsledkem," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že přesná příčina a průběh střetu jsou stále předmětem šetření.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!