Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při noční nehodě byly zraněny čtyři ženy

Na Klatovské třídě v Plzni došlo ke střetu dvou osobních vozů

10. prosince 2021 21:38 , aktualizace sobota 11. prosince 16:38

     V pátek večer po osmé hodině došlo v Plzni na křižovatce Klatovské třídy a Mánesovy ulice ke střetu dvou osobních aut. Vzhledem k tomu, že z místa bylo hlášeno více zraněných, na místo vyjely všechny záchranné složky. 
     Podle prvotních informací nedala řidička teprve dva dny staré Toyoty RAV4 vyjíždějící z Mánesovy ulice přednost Škodě Felicia, která jela po Klatovské směrem z centra. V Toyotě cestovala řidička sama, ve Felicii byly tři ženy.
     Při nehodě byly zraněny všechny čtyři ženy. "Ženy narozené v letech 1994, 1987, 1997 byly transportovány s lehkými zraněními na chirurgii," uvedla mluvčí záchranné služby.

     Policie se nehodou stále zabývá, zatím lze uvést pouze to, že semafory byly v době nehody vypnuty a obě řidičky měly test na přítomnost alkoholu negativní.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.