Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Policie i majitel pátrají po třech ukradených kolech

Jízdní kola zloděj odcizil z chodby domu na Slovanech

7. července 2022 12:32 , aktualizace 13:37

Cyklista Krádež Pátrání

     Policisté se zabývají další krádeží kol v Plzni, tentokrát na Slovanech, v bytovém domě ve Francouzské ulici.
     "Dosud neznámý pachatel vnikl do domu bez použití násilí a odcizil celkem tři horská kola velikosti 26". Z toho dvě byla značky SPECIALIZED červené a hnědobílé barvy. Třetí kolo značky MERIDA mělo oranžovou barvu. Kola stála od 4. do 5. července nezajištěná na chodbě domu," popsala tisková mluvčí policie.

      Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež a po pachateli i odcizených jízdních kolech pátrají. 
      K prosbě o pomoc se připojil i náš čtenář: "Nějací šmejdi ukradli mým dětem a bývalé ženě na Slovanech ve Francouzské ulici tři horská kola. Jedno s oranžovým rámem Marine - takový “oldschool” mtb s vidlicí Marzocchi a primitivní samolepkou Marine - jen černá písmena na průhledné folii. Dvě kola byla značky Specialized, jedno hnědo-bíle s hnědou sedačkou (jako na fotce, jen na ní je černo-bílé) rok výroby cca 2016 a druhé červené s bílými nápisy rok výroby 2021.
      Kdyby někdo kola někde viděl, ať se prosím ozve policii. Děkuji"
 

      Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni podat jakoukoliv informaci o odcizených jízdních kolech, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158. 


 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.