Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Ukradli dvě kola a rybářské náčiní

Majitelka jednoho z kol nabízí za nalezení odměnu 5000 korun

28. prosince 2020 15:06 , aktualizace 15:14

Cyklista Krádež Pátrání

     V sobotu jsme informovali o krádeži kola v Plzni Doudlevcích a dnes jsme k případu získali další informace. Kola byla z garáže ukradena dokonce dvě a zloději si navíc odnesli i rybářské náčiní.

      V sobotu nám majitelka jednoho z kol napsala:

Dobrý den,
      26. prosince mi bylo ukradeno z garáže v Doudlevcích horské kolo Ghost Kato 5Al modročerné barvy, kola velikost 29, výrobní číslo viz. přiložené foto, na kole byla dodána karbonová řídítka a karbonová sedlovka. Pod sedlem je malá brašna, zadní kolo opatřeno modrým blatníkem zn. Author, na rámu je držák se segmentovým zámkem, na drátech obou kol jsou navlečeny trubičkové odrazky. Na řídítkách je černý zvonek, modré silikonové gripy a krátké pogumované rohy černé barvy. Šlapky jsou bez nášlapů.
      Byl to můj věrný přítel do slunce i nepohody, nepočítala jsem kilometry, ale zážitky a těch bylo hodně. 
      Krádež ohlášena Policii ČR, takže případné informace prosím volejte na linku 158 či přímo mě na 736 180 347

                                                                                                                                  Děkuji moc Hanka

      Později doplnila, že za nalezení kola nabízí odměnu pět tisíc korun a ozval se nám i majitel druhého kola: 

Dobrý den,
     dnes mi z garáže v Doudlevcích v Ovocné ulici bylo ukradeno horské kolo Ghost TACANA 7 žlutozelené barvy, kola velikost 29, na kolo dodána karbonová řídítka, karbonová sedlovka a Deore brzdy. Pod sedlem je malá brašna, přední černý a zadní černo zelený blatník, na rámu je držák se segmentovým zámkem. Na řídítkách je  zvonek a černá hliníková svítilna, zadní blikačka Skull, žluto zelené silikonové gripy a krátké pogumované rohy černé barvy. Šlapky s nášlapy. Sedlo je odřené po pádu, na horní trubce rámu je promáčklina.
     Najezdili jsme spolu hodně, bude mi moc chybět. Bohužel nemám aktuální foto, v příloze je fotka z katalogu.
     Krádež byla ohlášena Policii ČR, jakékoliv informace volejte na tel. 603441467.

                                                                                                                                   Děkuji Aleš 

     Podle tiskové mluvčí policie došlo k vloupání do garáže u rodinného domu v době mezi čtvrtou hodinou odpoledne pátku 25. prosince a sobotou. Zatím neznámý pachatel překonal uzavřená vrata garáže a vnikl dovnitř, kde odcizil dvě horská jízdní kola a vybavení pro rybáře včetně rybářských prutů a navijáků.
     Celková hmotná škoda byla vyčíslena na téměř 70 tisíc korun. Policisté na místě zajistili maximální počet stop, případ kvalifikovali jako trestný čin krádež a porušování domovní svobody a v šetření případu pokračují i nadále.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!