Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Plzeňák chytil zloděje a zajistil ukradené kolo

Policie děkuje pohotovému muži a nyní hledá majitele kola na fotografiích

2. června 2021 14:33 , aktualizace 14:38

Cyklista Krádež Pátrání

      Na zajímavý případ nás upozornil čtenář z Plzně Koterova. "Před několika dny mi tu jeden místní snědý zlodějíček nabídl k prodeji jízdní kolo za pět set korun. Protože vypadalo úplně nové, bylo mi jasné, že je kradené, což mi i sám nakonec přiznal. Podle něj bylo ukradeno někde na Slovanech u konečné tramvaje číslo 1," popsal nám muž s tím, že jemu samotnému v posledních týdnech ukradli v Plzni dokonce dvě jízdní kola, a tak se rozhodl věc nenechat jen tak. "Řekl jsem mu, že sjedu do bankomatu, ať tam na mě počká, a zpátky jsem přijel i s hlídkou policie. Policisté zajistili kolo i zlodějíčka a odvezli je na stanici. Tak doufám, že se najde majitel," uzavřel muž.

      My jsme případ samozřejmě ověřili u tiskové mluvčí policie, která nám potvrdila, že se možnou krádeží kola policie zabývá a po majiteli kola pátrá. "Policisté se obrací na občany s žádostí o ustanovení majitele jízdního kola Superior Paint fialovo - bílé barvy, které bylo zajištěno v Plzni a dle všeho bylo někomu ukradeno. Majitel si kolo, poté co hodnověrně prokáže vlastnictví, může vyzvednout na obvodním oddělení Policie Plzeň Bory," uvedla mluvčí s tím, že občané, kteří by k případu měli jakékoli relevantní informace, mohou se ozvat na telefonní číslo 974 325 851 nebo na linku 158.

Foto čtenář a PČR

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.