Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Postarší opilý koloběžkář versus zaparkované auto

Elektrokoloběžka se ukázala jako velice nevhodný dopravní prostředek pro muže se dvěma promile

27. března 2022 11:38 , aktualizace 12:30

     V noci na dnešek těsně před jedenáctou hodinou jel v Plzni starší muž na elektrokoloběžce Staniční ulicí směrem k Moravské, ale svou jízdu neplánovaně ukončil nárazem do zaparkovaného osobního auta Škoda Fabia. Náraz musel být velmi silný, protože muž zůstal v bolestech a s úpěním ležet na zemi.
     Pomoc zraněnému přivolali svědci události a na místo okamžitě vyjeli policisté i záchranáři. Policisté muže podrobili testu na přítomnost alkoholu a rázem se nehoda vysvětlila, postaršímu koloběřkáři totiž v žilách mimo krve kolovaly i dvě promile alkoholu. 
     Záchranáři muže narozeného v roce 1957 převzali a po ošetření na místě ho se zraněním hlavy a hrudníku transportovali do Fakultní nemocnice na chirurgii. Policisté se nehodou nadále zabývají.

V noci na dnešek se také stalo: 

Dopravní nehoda v podzemních garážích Tesco

Dopravní nehoda v podzemních garážích Tesco

26. 03. 2022, 22:51, aktualizace 27. 03. 2022, 12:31

Další řidič dodávky v podzemních garážích nerespektoval dopravní značení



Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.