Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Prosím pomozte, ukradli nám elektrokoloběžky

Čtenářka prosí o pomoc při hledání vozítek ukradených v Plzni na náměstí Českých bratří

28. ledna 2021 10:29 , aktualizace 10:44

Krádež Pátrání

Dobrý den,
     obracím se na Vás s prosbou o zveřejnění našeho příspěvku. V době mezi pátkem 22.1. a nedělí 24.1. byly rodičům ze sklepa na náměstí Českých bratří v Plzni na Borech odcizeny dvě elektrokoloběžky zn. Kostka.
     Cena jedné elektro koloběžky, včetně jejího příslušenství, se pohybuje okolo 30 - 35 tisíc. Vzhled koloběžek je poměrně netradiční, spousta věcí je na koloběžkách přikoupených, například kapsičky, stojánky, dobíjecí přední světlo, zadní světlo zavedené v zadním rámu kola a taška na psa, která je upevněna na předních řídítkách. Nemyslím, že po Plzni jezdí mnoho takových koloběžek, popravdě jsme takové koloběžky ještě ani neviděli.
     Vše bylo již nahlášeno na Policii ČR, ale vím, že již v minulosti se díky Vašemu zveřejnění našlo několik kol. Moc Vám děkujeme za pomoc a zveřejnění.

                                                                                                        S pozdravem Lenka B.


 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.