Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nákup v butiku "Kontejner" vyšel rodinku velmi draho

"Cpali ty pytle do auta a policajti akorát vyjeli ze zatáčky, fakt jako na zavolanou," popsal nám svědek

5. listopadu 2021 14:24 , aktualizace 16:06

Krádež Zadržení pachatele

     Pořádně velkou dávku drzosti předvedli dva muži, podle našich informací otec se synem, ve středu 3. listopadu v Draženově, což je menší obec v okrese Domažlice. "Před polednem zastavil uprostřed obce tmavomodrý myslím Citroen Xsara, vylezli dva snědí chlápci, vyhnuli dvířka kontejneru na sběr textilu pro charitativní organizace a úplně v klidu začali vytahovat jeden pytel se šatstvem za druhým a cpát to do auta. Vůbec jim nepřišlo divný, že na ně koukáme, takže jsem vzal telefon, chtěl vytočit 158 a přesně v tu chvíli vyjeli ze zatáčky policajti, fakt jako na zavolanou," popsal nám svědek s tím, že policisté u mužů zastavili a vše začali řešit.
     Mluvčí policie nám výše uvedené jednání mužů narozených v roce 2002 a 1973 potvrdila a doplnila, že policisté byli z obvodního oddělení Horšovský Týn, místem projížděli náhodou a na situaci samozřejmě zareagovali. Policisté věc vyřešili v příkazním řízení na místě a oba zloději za svůj "nákup" zaplatí pokutu ve výši deset tisíc korun.

Foto: svědkyně incidentu

 


TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost