Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

U Kauflandu okradl třiaosmdesátiletého seniora o dvanáct tisíc

Policisté po této lidské hyeně pátrají a seniory nabádají k opatrnosti

10. února 2022 09:03 , aktualizace 10:00

Krádež

     Včera dopoledne po desáté hodině na parkovišti u obchodního domu Kaufland v Pivovarské ulici v Domažlicích oslovil zatím neznámý muž třiaosmdesátiletého seniora a požadoval po něm rozměnit finanční hotovost. V nestřeženém okamžiku pak z peněženky, kterou držel senior v ruce, odcizil dvanáct tisíc korun a odešel.
     K popisu pachatele zatím víme pouze to, že mělo jít o muže snědé pleti.

     Policisté samozřejmě okamžitě po oznámení vyjeli na místo a provedli ohledání místa činu i šetření v okolí. Vyžádali si také záznam z kamerového systému a na případu intenzivně pracují. "Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež a zatím neznámému pachateli hrozí až dva roky odnětí svobody," uvedla nám mluvčí policie s tím, že policisté v souvislosti s tímto případem apelují na občany, aby byli obezřetní a opatrní.
     I ve snaze pomoci druhému, v tomto případě při rozměnění peněz, je třeba předpokládat různá rizika a nedůvěřovat neznámým osobám.
     V každém případě je pak nutné tuto trestnou činnosti oznámit na tísňovou linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu. Informace k pachatelům, k jejich podobě, oblečení, způsob řeči či chůze mohou pomoci k jejich dopadení a potrestání. 

Foto: Ilustrační

T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.