Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Pomozte mi prosím, vykradli mi kancelář Pod Všemi svatými

Za vrácení odcizeného notebooku nabízím odměnu, mám v něm velmi důležitá data

4. listopadu 2023 15:42 , aktualizace 15:43

Krádež Pátrání

Vážení čtenáři,
     obracím se na vás s obrovskou prosbou. V noci z úterý 31. října na středu 1. listopadu nám byla na adrese Pod Všemi svatými 24 v Plzni vykradena kancelář ve 2. patře. Pachatel zde odcizil 15“ notebook Lenovo IdeaPad 500 v bílé barvě včetně napájecího zdroje a mobilní telefon HTC U11 Life, a vše z místa odnesl ve velké tašce Kaufland.

     Nejde nám o cenu odcizených věcí, ale o data v notebooku, která jsou pro naši firmu nesmírně důležitá. Proto pokud jste již někdo tento počítač koupil, vraťte nám ho prosím a odměna pro vás je jistá! Notebook poznáte snadno, po otevření má stříbrnou barvu a černou klávesnici, na které chybí klávesa „END“.

     Pokud byste měl někdo nějaké informace k pachateli nebo jakékoliv poznatky z místa v den události, poskytněte je prosím policii, která o případu samozřejmě ví. Pokud by tyto informace vedly k dopadení pachatele a vrácení notebooku, i pro vás budeme mít připravenou odměnu.

                        Děkuju všem Michal


 




iPhone Plzeň

iPhone-Plzeň - oprava a servis iPhonů. Nejde nám pouze o rychlou opravu, ale především o kvalitu a preciznost, s níž přistupujeme ke každému zařízení, jako by to bylo naše vlastní.