Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vyděšeného koně chytili u Kauflandu

Kůň shodil jezdkyni a vyrazil do centra Plzně

9. ledna 2021 20:11 , aktualizace 20:16

     Dnes odpoledne si u Plzně mladá jezdkyně vyjela na projížďku na koni. Nedaleko Kalikovského mlýnu ale kůň uklouzl na zmrazku, dívku shodil a poté se vyděšené zvíře pustilo do útěku směrem na park za Plazou a dále podél řeky Mže.
     Svědkyně nám uvedla, že shodit jezdkyni určitě nebyl sebemenší záměr koně: "Kůň cválal, uklouzly mu zadní nohy a tak skončil i s jezdkyní na zemi. Kůň ihned vstal a začal utíkat pryč. Snaha dohnat ho na louce byla samozřejmě naprosto marná."
     Po koni začal pátrat psovod městské policie, který byl ve spojení s maminkou jezdkyně a na místo vyrazila i skupina městské policie určená pro odchyt zvířat. Mezitím ale kůň proběhl kolem Lochotínské lávky a zamířil směrem ke Kauflandu, kde si ho všimli strážníci z dopravní skupiny, kterým se ho podařilo zadržet.
     Díky pohotové reakci všech zúčastněných strážníků tak byl kůň bez zranění a v pořádku v krátké době předán zpět majitelce.  


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.