Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Video

Při útěku dej pozor na fyziku!

"Podjela mu kopyta, rozmázl se tam jako blbec a už na něj naskákali policajti!" popsal svědek

14. srpna 2021 17:43 , aktualizace 17:44

Zadržení pachatele

     Včera večer nevyšla krádež dvěma recidivistům, shodou okolností bratrům, zrovna podle jejich očekávání. Tito bratři jsou známí snad všem zaměstnancům bezpečnostních služeb střežících prodejny v Plzni, protože se ještě s několika kumpány specializují na krádeže drahého a značkového alkoholu, a dle našich informací je v tuto chvíli policisté vyšetřují za několik krádeží.
      Včera bratři vyrazili krást do Lidlu v Těšínské v Plzni, kde však byli odhaleni, a proto pod stálým dozorem bezpečnostní služby, takže se jim zde krádež nepovedla. Bratři to nevzdali a vyrazili to zkusit na Americkou do prodejny stejné společnosti. Zde ukradli několik lahví Jack Daniel's, ale ostraha je zadržela a na místo vyjeli policisté.
     O chvilku později se starší z bratrů pokusil o útěk. Ve vstupu ale zřejmě zahlédl přijíždějící policisty, takže se pokusil o zbrklou obrátku, jenže ho zradila kinetická energie a kluzká dlažba ve vchodu prodejny. Popsáno slovy svědka: "Podjela mu kopyta, rozmázl se tam jako blbec a už na něj naskákali policajti!" Poté již oba bratři vzdali myšlenky prchat a byli převezeni do policejní cely.
     Mluvčí policie nám dnes uvedla, že jde o muže narozené v letech 1991 a 1998, a prchal ten mladší. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež ve druhém odstavci a případem se dále zabývají.