Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

V Plzni přepadli devadesátiletou stařenku

Policie intenzivně pátrá po pachateli, který babičku přepadl Pod Záhorskem

15. září 2021 09:49 , aktualizace 09:49

Loupež

Partner článku – Alfa Tactical

     V neděli 12. září kolem poledne došlo v Plzni opět ke zvláště odpornému skutku, kterým útok na bezbrannou babičku bezesporu je. Jen ten největší lidský odpad totiž dokáže napadnout ty nejbezbrannější, tedy buď malé dítě nebo seniora ve vysokém věku. Bohužel právě k tomuto došlo nedaleko čerpací stanice Shell Pod Záhorskem. Zde si zatím neznámý pachatel vyhlédl a poté přepadl a oloupil devadesátiletou stařenku.
     Seniorka se šourala po chodníku, když k ní přistoupil zatím neznámý pachatel a surově jí z krku strhl zlatý řetízek. Napadená a vyděšená babička okamžitě začala volat o pomoc a pachatel z místa ihned uprchl.

     Vzhledem k tomu, že loupež je u nás považována za jeden z nejzávažnějších trestných činů respektive zločinů, případ si na místě převzali kriminalisté a po pachateli intenzivně pátrají. "Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného trestného činu loupež," potvrdila nám kvalifikaci trestného činu tisková mluvčí policie s tím, že pachateli hrozí až deset let vězení.

Foto ilustrační


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.