Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Ozbrojená loupež v centru Plzně

Dvojice mužů v bílých plastových maskách s pistolemi v rukou vtrhla do pokladny zákaznického centra

29. března 2022 16:17 , aktualizace středa 6. dubna 16:20

Loupež Zbraně

Partner článku – Alfa Tactical

     Včera odpoledne krátce před šestou hodinou došlo přímo v centru Plzně k ozbrojenému přepadení.

     Dvojice mužů s bílými plastovými maskami na tvářích vtrhla do zákaznického centra Dopravních podniků na Denisově nábřeží. Podle pohybů obou se s velmi vysokou pravděpodobností mělo jednat o mladé pachatele a nebo o uživatele pervitinu. Přistoupili ke dvěma přepážkám zároveň, konkrétně se jednalo o pokladny č. 1 a 3, na pokladní mířili pistolemi a pod pohrůžkou jejich použití vyžadovali vydání hotovosti.

     Pokladní však peníze odmítly vydat, takže evidentně velice nervózní pachatelé z místa nakonec utekli bez peněz. Na Denisovo nábřeží samozřejmě okamžitě vyjely hlídky policie, nasazen byl i psovod, ale pachatele se již nepodařilo nalézt.
     "Naštěstí se nikomu nic nestalo ani nedošlo ke škodě na majetku. Veškerý důkazní materiál jsme předali policistům, kteří případ v tuto chvíli vyšetřují," uvedl nám k případu tiskový mluvčí dopravních podniků.

      Tisková mluvčí policie nám případ potvrdila a uvedla, že kriminalisté již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu loupež a v současné době vyhodnocují veškeré zajištěné stopy včetně kamerových záznamů a po obou pachatelích samozřejmě intenzivně pátrají.
     Náš trestní řád považuje loupež za zvláště závažný trestný čin, tedy zločin a oběma pachatelům, i když peníze nakonec nedostali, hrozí až deset let.


 

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.