Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Nechtěl mu půjčit auto, tak ho oloupil

Policisté pachatele loupeže na příbuzném zadrželi za dva dny

22. června 2022 16:04 , aktualizace 16:04

Loupež Vazba Zadržení pachatele

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     V úterý 7. června došlo v menší obci nedaleko Všerub mezi dvěma příbuznými k hádce, která vyvrcholila dokonce napadením a poté jednáním, které kriminalisté kvalifikovali jako loupež.
     "Důvodem útoku byl spor o zapůjčení osobního vozidla. Čtyřiatřicetiletý muž po předchozí slovní rozepři povalil na zem třiašedesátiletého příbuzného, udeřil jej do obličeje a vytrhl mu klíč od vozidla, který majitel vozu svíral v ruce. Následně ještě poškodil pravé přední dveře vozidla a z místa incidentu utekl," popsala nepochopitelné jednání muže tisková mluvčí policie.

     Policisté se případem ihned po oznámení začali zabývat a během dvou dnů se jim pachatele podařilo vypátrat a zadržet v Plzni. "Policejní komisař z oddělení obecné kriminality z územního odboru Plzeň – venkov zahájil trestní stíhání čtyřiatřicetiletého muže, který pochází z Nýřanska, ze spáchání trestného činu loupeže. 
     Po provedených úkonech soud akceptoval podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby,"
doplnila mluvčí policie.

Foto ilustrační

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.