Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Velká erotická loupež na Roudné

Chtěl sex, ale místo toho ho zbili, okradli a nahého vlastně i tak trošičku zneuctili

12. ledna 2023 11:10 , aktualizace 11:26

Loupež Napadení Vazba Zadržení pachatele

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Loupež patří podle našich zákonů mezi nejzávažnější trestné činy, respektive již zločiny, a tak nás skutečně nikdy nenapadlo, že i loupež může nakonec být velmi mírně řečeno velice vtipnou historkou. Posuďte sami:

     Sexuchtivý osmatřicetiletý muž se na internetovém portálu Amatéři domluvil s neznámou ženou na sexu v Sauně Relax v ulici Na Roudné v Plzni.
     Podle domluvy se muž s dvaatřicetiletou Janou P. sešel na tomto vyhlášeném místě v úterý 3. ledna mezi čtvrtou a pátou hodinou ranní a započala domluvená placená láska. Sexuální vášeň ale po chvíli přerušily zvuky za dveřmi pronajaté místnosti. Jana P. muže požádala, ať se jde raději přesvědčit, zda je vše v pořádku a muž, předchozím sexem zřejmě ještě zcela zblblý, skutečně dveře otevřel, ačkoli byl stále tak, jak ho pán Bůh stvořil.

     K jeho velkému překvapení se na něj ale okamžitě po otevření dveří vrhl Tomáš P. s komplicem, zatlačili muže do místnosti a Tomáš P. ho dokonce začal bít tonfou. Nahý muž zřejmě v tu chvíli konečně pochopil, že nejde o nadstandardní sexuální služby, tedy, že se nebude konat neplánovaná čtyřka a začal se bránit.
     Bohužel pro něj mu to ale nebylo nic platné, protože se k jeho výprasku přidal i druhý útočník, takže muž byl nejen bit, ale ještě musel sledovat, jak mu během toho žena pečlivě sbírá všechny jeho věci. 

Obvinění pachatelé Jana P. a Tomáš P. 

      „Můžeme potvrdit, že žena se dvěma dalšími muži dopředu naplánovala fyzické napadení a krádež osobních věcí jejího společníka. V sauně muže rozptylovala a v nestřežený okamžik poslala zprávu svým komplicům, aby k sauně přišli. Poškozeného, zcela neošaceného, poslala otevřít dveře a v tom okamžiku do pokoje oba útočníci vtrhli a začal muže fyzicky napadat. Žena mu mezitím sebrala peníze, peněženku, mobil, parfém a oblečení a poté se všichni tři dali na útěk,“ potvrdila nám naše informace mluvčí policie a doplnila, že muž krom ostatních věcí přišel přibližně o šestnáct tisíc korun.

     Všichni tři pachatelé ze sauny i s věcmi muže uprchli, jenže okradený a stále ještě téměř nahý muž se nechtěl jen tak vzdát a za trojicí se vydal. Pachatelé se ale rozdělili, takže muž pronásledoval už jen jednoho z útočníků směrem na Lochotín, až do Sokolovské ulice, kde za ním vběhl do jednoho z domů.

      Pobíhání chudáka naháče po chodbě domu ale vzburcovalo místní obyvatele a ti na něj zcela pochopitelně přivolali policisty. „Přivolaná hlídka v domě zastihla muže bez oblečení hádajícího se s policistům dobře známým recidivistou. Po ztotožnění obou účastníků a vyslechnutí, co se stalo, policisté čtyřiatřicetiletého muže zadrželi a začali pátrat po dalších dvou osobách,“ uvedla nám mluvčí policie.

      Díky informacím od okradeného muže a pečlivé práci se během necelé hodiny policistům podařilo zbylé dva pachatele vypátrat a zadržet, a to dokonce včetně části věcí okradeného. Celá trojice pak byla umístěna do policejních cel.  

     „Kriminalisté zahájili trestní stíhání tří osob, které obvinili ze spáchání zvláště závažného zločinu loupež ve formě spolupachatelství. Jednalo se o ženu ve věku 32 let a dva muže ve věku 32 let a 34 let.
     Státnímu zástupci kriminalisté podali podnět k návrhu na vzetí obviněných do vazby. Soud návrh státního zástupce akceptoval, ženu a staršího z mužů poslal do vazby. Mladší obviněný byl rovnou dodán do výkonu trestu odnětí svobody pro dřívější majetkovou trestnou činnost,“
doplnila tisková mluvčí policie informace k tomuto neuvěřitelnému případu.


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.