Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Lidská stvůra, která stařenku kopla do obličeje, je již ve vazbě

Marek Horvath je v tuto chvíli převážen do vazební věznice

7. prosince 2023 18:30 , aktualizace 18:45

Cizinci Loupež Napadení Vazba Zadržení pachatele

Partner článku – Toyota Dolák


     Včera jsme informovali o naprosto nepochopitelném a brutálním útoku, při kterém Slovák Marek Horvath zcela bezdůvodně napadl kolem procházející seniorku.

     Tento případ pochopitelně vzbudil obrovskou vlnu nevole a my k němu dnes přinášíme další informace.

    "Ve středu 6. prosince krátce před jednou hodinou šestadvacetiletý cizinec postával na chodníku před jednou z kaváren v Chebu. Následně fyzicky napadl procházející a jemu neznámou devětašedesátiletou ženu, přičemž nic netušící ženu kopl do oblasti hlavy.
     Napadená po tomto útoku upadla na zem, muž k ní přistoupil, požadoval po ní finanční prostředky a snažil se jí vzít batoh, který měla u sebe. I přes předchozí fyzické napadení se žena dále bránila, takže muž po chvíli svého jednání zanechal a z místa utekl, aniž by cokoliv odcizil," popsal nám podrobně útok mluvčí policie.

Na celý útok se můžete podívat zde

Pozor, video není vhodné pro slabé povahy!


      Celý incident na tísňovou linku 158 oznámila pětadvacetiletá svědkyně, policisté se případem začali okamžitě zabývat a šestadvacetiletého muže se jim podařilo zadržet bezprostředně po útoku v nedalekém parku.

     Napadená stařenka byla transportována Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice, kde byla ošetřena a naštěstí se ukázalo, že Horvath jí nezpůsobil žádná vážná zranění.

      Kriminalisté zahájili trestní stíhání šestadvacetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, za který mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

     Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Muž tak byl z policejní cely dnes v pět hodin odpoledne převezen k soudu, který návrh státního zástupce akceptoval a obviněného do vazby poslal.
     V tuto chvíli je tedy Horvath převážen do vazební věznice.


 

Toyota Dolák

V současné době je společnost TOYOTA Dolák jediným autorizovaným partnerem značky TOYOTA v jihočeském a plzeňském kraji a také od Příbrami až po Prahu. Naším cílem je mít spokojené zákazníky, kteří k nám cítí důvěru a vědí, za jaké služby u nás platí. Jsme rádi, že se nám tento cíl daří naplňovat.