Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Dvě nehody motorkářů, muž je těžce zraněný, žena zemřela

Na obou místech dnes odpoledne zasahovaly nejen pozemní záchranné složky, ale i vrtulníky LZS

5. září 2021 20:16 , aktualizace pondělí 6. září 08:08

Nehody Smrt

     Dnes odpoledne došlo ke dvěma velmi vážným dopravním nehodám motorkářů. Jeden je vážně zraněný, druhý bohužel nehodu nepřežil. 

     K první nehodě došlo po čtvrté hodině odpoledne nedaleko Železné Rudy na silnici směrem na Čachrov. Na místo vyjely všechny záchranné složky jak pozemní cestou, tak i z Líní vzlétl vrtulník LZS. Letečtí záchranáři z místa transportovali motocyklistu narozeného v roce 1985 s těžkým zraněním, ale naštěstí při vědomí, na Emergency Fakultní nemocnice Plzni Lochotín.
     Dle prvotních informací jel motocyklista narozený v roce 1985 na stroji značky Yamaha ve směru od Javorné na Železnou Rudu, dle všeho nezvládl řízení, dostal smyk a vyletěl ze silnice do stromů. Test na alkohol měl muž negativní a nehodu momentálně šetří dopravní policisté.

     K druhé dopravní nehodě došlo chvíli poté na dálnici D6 v Sokolově u Transmotelu. Zde bohužel došlo k těžkému zranění dvou lidí, na místo tedy opět vyjely všechny záchranné složky, včetně vrtulníku LZS, vzhledem k tomu, že nebyl volný ten plzeňský, k nehodě letěl vrtulník z Ústeckého kraje.

     Na místě se ukázalo, že havaroval motocykl, který řídila žena a na stroji společně s ní jel ještě spolujezdec. Bohužel přes veškerou snahu všech zasahujících žena svým rozsáhlým zraněním na místě podlehla, letečtí zdravotníci z místa transportovali jejího spolujezdce s těžkým zraněním.
     Na místo tedy vyjel i koroner, byla nařízena soudní pitva a vyšetřování této nehody přebírají kriminalisté. Dálnice je v tuto chvíli uzavřená.

Foto: Ilustrační