Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Velice moc upovídaný zloděj

Když došly výmluvy, raději snaživě práskl kamaráda

14. září 2022 18:46 , aktualizace 18:46

Krádež Městská policie Zadržení pachatele

    Strážníci v pátek krátce po poledni vyjížděli na oznámení, že z Cukrovarské ulice v Plzni utíká dvojice podezřelých mužů s koly zřejmě ukradenými z auta. Strážníci na místo dorazili během chvíle, ale zastihli zde již jen jednoho sice pilného, ale nepříliš chytrého muže, který tlačil vozík s hliníkovými disky a pneumatikami.

     Muž totiž rozjel doslova proud výmluv. Nejprve vysvětloval, jak kola od vozidla našel a právě je veze odevzdat. Pak si ale vzpomněl, že byl vlastně požádán cizím pánem, aby je jen dovezl na jiné místo a on mu jen chtěl pomoci. Poté se vrátil k původní verzi, že kola našel, ale myslel, že jsou bezcenná, proto je neodevzdal a veze je do sběrny kovů, aby si trošku přivydělal. Na dotaz strážníků, jak se jmenuje jeho společník, pak uvedl, že ho vůbec ale opravdu vůbec nezná.

     Když muž pochopil, že mu strážníci jeho báchorky neuvěří, otočil a zkušeně sdělil, že radši vypovídat nebude, že to je jeho právo, a že aby si mohl uškodit. Aby si ale polepšil, snaživě práskl svého parťáka, tedy toho, o kterém ještě před chvíli tvrdil, že ho vůbec nezná.

     Strážníci zajištěného devětačtyřicetiletého a velice upovídaného muže z Plzně i celý případ pro podezření ze spáchání trestného činu krádež na místě předali k dořešení Policie ČR. 

Foto MP


TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost