Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Dvě nehody motocyklistů současně

Dvě nehody současně, pro jednoho motorkáře jela sanitka, pro druhého letěl vrtulník

28. září 2021 16:41 , aktualizace 18:58

     Dnes odpoledne došlo na Tachovsku hned ke dvěma nehodám motorkářů současně. Podle policie jel první motocyklista narozený v roce 1991 na stroji značky Suzuki od Málkovic na Kurojedy, v levotočivé zatáčce nezvládl řízení, vyjel ze silnice a havaroval do příkopu. Zraněného motocyklistu si převzali záchranáři: "Muže narozeného jsme z místa transportovali na chirurgii," uvedla mluvčí záchranné služby. Nehodu šetří policisté a test na přítomnost alkoholu měl muž negativní.


     Prakticky ve stejné době havaroval další motocyklista, tentokrát na motokrosové trati Terén sv. Petra nedaleko Stříbra. Vzhledem k tomu, že z místa bylo hlášeno vážné zranění jezdce, na místo vyjely všechny záchranné složky a také vzlétl vrtulník LZS z Líní. "Muže narozeného v roce 1996 jsme z místa letecky transportovali na Akutní zónu Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedla mluvčí záchranné služby. Naštěstí ale vše nasvědčuje tomu, že zranění mladého muže nebudou tak vážná, jak se zprvu zdálo. 
     Podle policie by se mělo jednat o tréninkovou jízdu a nebylo zjištěno cizí zavinění.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.