Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Zahrada domu skrývala ukradené motorky i auta

Plzeňským kriminalistům se podařilo vypátrat hned čtyři odcizená vozidla

8. března 2023 11:08 , aktualizace 13:38

Krádež

     Na konci února jsme zveřejnili pátrání po motocyklu Jawa ukradeném v Plzni Doubravce.

     Kriminalistům se minulý týden podařilo vypátrat nejen tento motocykl, ale i další ukradený motocykl Jawa, který jeho majitel postrádal od června loňského roku, a dále dvě vozidla značky Volkswagen Multivan, která byla odcizena v roce 2021.

     "Všechny odcizené dopravní prostředky se nacházely na zahradě jednoho rodinného domu v Plzni a v nejbližší době budou vráceny zpět jejich majitelům. Policisté nyní prověřují veškeré okolnosti a případy se nadále zabývají," uvedla tisková mluvčí policie.


Původní článek:

Pomozte najít odcizený motocykl

      Policisté v únoru zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež a s žádostí o pomoc se obracejí i na veřejnost.
      "Dosud neznámý pachatel vnikl v noci z 3. na 4. prosince 2022 za použití násilí do jedné z řadových garáží  v Lesní ulici v Plzni a odcizil motocykl značky Jawa, model 350/639-0-00, registrační značky 5P3 944, rok výroby 1990. Poškozenému majiteli tak způsobil škodu přes 50 tisíc korun," popsala tisková mluvčí policie.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni podat jakoukoliv informaci o odcizeném motocyklu zachyceném na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.