Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Motorkář narazil do svodidel a je velmi vážně zraněn

Muž byl letecky transportován s mnohočetnými zraněními na Emergency

28. června 2020 17:47 , aktualizace 18:00

     Dnes před pátou hodinou odpoledne došlo na silnici 169 u Dlouhé vsi nedaleko Sušice k havárii motorkáře. Z místa bylo hlášeno velmi vážné zranění motocyklisty, takže k nehodě vyrazili hasiči i záchranáři a také vzlétl vrtulník LZS.
     Z místa dopravní nehody byl letecky transportován muž s mnohočetnými zraněními a se zajištěnými dýchacími cestami do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín na Emergency.
     "Osmapadesátiletý muž z Prahy jel na motocyklu značky BMW ve směru od obce Dlouhá Ves na Kašperské Hory. Při projíždění levotočivé zatáčky vjel vpravo, kde narazil do svodidel. Při dopravní nehodě řidič utrpěl zranění a byl leteckou záchrannou službou transportován do nemocnice v Plzni. Vzhledem ke zranění muže nebyla na místě provedena dechová zkouška a v nemocnici byl vyžádán odběr krve," uvedla mluvčí policie.

Foto Ilustrační, jiná nehoda motocyklisty

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.