Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Motorkář přehlédl závoru a stroj položil

Těžce zraněného muže do nemocnice transportoval vrtulník LZS

28. března 2021 14:27 , aktualizace 15:26

     Dnes před půl druhou odpoledne došlo v Horšovském Týně u Cihlářské ulice, nedaleko společnosti Fadis na polní cestě, k nehodě motocyklisty. Z místa bylo hlášeno velmi vážné zranění staršího muže, takže k nehodě vyrazily všechny dostupné záchranné složky a z letiště v Líních vzlétl vrtulník LZS.
      Hasiči na místě zajistili předlékařskou první pomoc a zajistili plochu pro přistání vrtulníku. Záchranáři poté převzali třiašedesátiletého řidiče motocyklu a po nutném ošetření na místě ho letecky transportovali s těžkým zraněním, ale při vědomí, na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. 
     Podle mluvčí policie jeli dva motorkáři na endurech po polní cestě a první z nich zřejmě přehlédl závoru a ve snaze se jí vyhnout svůj stroj položil. Jeho kamarád pak přivolal pomoc a zraněnému poskytl první pomoc. Dechová zkouška provedena být nemohla z důvodu zranění a tak byl nařízen odběr krve.



Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.