Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Motorkář při nájezdu na dálnici nezvládl řízení

Při nehodě utrpěl vážná zranění řidič i jeho spolujezdkyně, oba musel do nemocnice transportovat vrtulník

6. června 2022 16:59 , aktualizace 16:59

Dálnice Doprava Nehody Záchranáři

      K vážné dopravní nehodě motocyklu došlo včera po jedné hodině odpoledne na 164. kilometru dálnice D6.
      "Jednapadesátiletý řidič motocyklu Triumph jel ve směru od Chebu – Dolní Dvory na dálnici D6 směrem na Pomezí nad Ohří. Při nájezdu na dálnici zřejmě nepřizpůsobil rychlost a v pravotočivé zatáčce vyjel s motocyklem mimo vozovku a havaroval v pravém silničním příkopu," popsal tiskový mluvčí policie.
      Při nehodě utrpěl řidič jednapadesátiletý řidič i jeho třiačtyřicetiletá spolujezdkyně vážná zranění, na místo proto vyjely všechny záchranné složky a byl povolán i vrtulník LZS.
      "Muže a ženu jsme se středně těžkými několikanásobnými poraněními transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla tisková mluvčí leteckých záchranářů.

      Vzhledem ke zranění řidiče nebylo na místě možné provést dechovou zkoušku na alkohol, proto byl v nemocnici zajištěn odběr krve. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou dále předmětem šetření policistů.

      Po dobu zásahu byl uzavřen sjezd na Dolní Dvory a pro přistání vrtulníku LZS byla uzavřena i část dálnice D6.


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.