Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Mladý motocyklista nezvládl řízení

Mladík utrpěl mnohačetná zranění a musel být do nemocnice transportován letecky

18. srpna 2022 11:19 , aktualizace 11:53

Doprava Nehody Záchranáři

     Včera v půl páté odpoledne došlo na Klatovsku na silnici II. třídy číslo 191 ve směru jízdy od Petrovic na Petrovičky k havárii motocyklisty. Ten podle prvotních informací z místa nezvládl řízení a s motocyklem havaroval. Při pádu motorkář utrpěl mnohočetná zranění.

     K havárii vyjely všechny záchranné složky a také vzlétl i vrtulník LZS. "Muž narozený v roce 2001 byl se středně těžkým poraněním letecky transportován do plzeňské Fakultní nemocnice," uvedli záchranáři.

Aktualizováno:

     "Jednadvacetiletý muž z Klatov jedoucí na motocyklu značky Kawasaki v prudké levotočivé zatáčce nepřizpůsobil rychlost jízdy, dostal se s motocyklem do smyku, spadl na komunikaci a poté do silničního příkopu. U řidiče byla provedena dechová zkouška na alkohol s negativním výsledkem," popsala nehodu tisková mluvčí policie. 

Foto ZZS


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!