Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Motorkář? Ne, obyčejný dobytek!

Na starší dvojici lidí na vycházce v přírodním parku pro zábavu najížděl muž na motorce

24. října 2022 14:49 , aktualizace 14:49

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

    Velmi smutný a zároveň i nepochopitelný zážitek měla včera odpoledne žena, která se svým přítelem vyrazila na procházku malebným údolím Kralovického potoka. Místo plánovaného požitku z nádherných podzimních krás přírodního parku Rohatiny se domů oba vraceli zabahnění a znechucení skupinkou bezohledných jezdců na terénních motocyklech.

    Skupina motocyklistů nejenže v chráněném území založeném již v roce 1978 neměla co dělat, ale minimálně jeden z nich se zcela nepochopitelně zachoval doslova jako dobytek. 


    Jak je patrno z videa, motocyklista na procházející starší dvojici motocyklem zcela bezdůvodně najel, jen těsně je minul, přičemž ještě schválně přidal plyn, aby je co nejvíce ohodil blátem. Poté rozjařená skupinka rádoby "motorkářů" bez zastavení pokračovala v cestě chráněnou oblastí. 

    Je samozřejmé, že jednáním motocyklistů se v tuto chvíli již zabývá policie a po jezdcích pátrá.


 


     
     


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.