Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Ve Skvrňanech byl nedaleko viaduktu nalezen mrtvý člověk

Na těle muže se již začaly tvořit první posmrtné změny, takže jakákoli pomoc byla zcela vyloučena

1. října 2022 10:53 , aktualizace 12:15

     Strážníci městské policie dnes dopoledne kolem půl deváté vyjížděli do Skvrňan řešit oznámení o muži, který se snaží přelézt plot na cizí pozemek. Po vyřešení této události se strážníci vraceli zpět na základnu, ale nedaleko viaduktu v Labkově ulici zahlédli ležící postavu pod stromy.

    Strážníci pochopitelně zastavili a šli zjistit, zda je ležící člověk v pořádku. Bohužel se ale ukázalo, že muž je bez známek života a vzhledem k tomu, že se na jeho těle začaly tvořit první posmrtné změny, byla jakákoli pomoc již zcela vyloučena.
     Přivolaný lékař prvotní zjištění o smrti muže potvrdil, takže strážníci společně s policisty místo nálezu zajistili a přivolali výjezd kriminální policie i koronera.

     Bylo provedeno ohledání těla i místa a předběžně bylo vyloučeno cizí zavinění, samozřejmě to ale ještě musí potvrdit pitva. Mluvčí policie nám uvedla, že mrtvý muž je cizinec narozený v roce 1963.
     Podle našich informací byl mrtvý Ukrajinec a bezdomovec.


Tento týden byli také nalezeni:

V Čertově mlýně byl nalezen umírající muž

     Včera kolem sedmé hodiny večer procházel houbař kolem bývalé přečerpávací stanice Dobrá Voda, která bývala součástí Čertova mlýna u Zruče - Sence, když narazil na zde přebývajícího muže. Ten se na houbaře obrátil s prosbou o pomoc, že mu je zle, ale ještě v průběhu hovoru zkolaboval.

      Houbař okamžitě zahájil resuscitaci staršího muže a zároveň na místo přivolal záchranku. K Čertovu mlýnu vyjely všechny záchranné složky a záchranáři si za asistence profesionálních i dobrovolných hasičů převzali resuscitaci bezvládného muže. Bohužel i přes veškerou snahu se u něj ale nepodařilo životní funkce obnovit.

      Na místo tedy vyjeli policisté, k ohledání těla byl povolán koroner a dorazil také výjezd kriminální policie.

     "U zemřelého muže narozeného v roce 1952 byla nařízena zdravotní pitva," uvedla nám tisková mluvčí policie s tím, že celou věc si na místě k dalšímu šetření převzali kriminalisté.


Policie šetří také případ zemřelého muže, nalezeného o den dříve za parkem obchodního centra Plaza:

Za parkem pod Plazou bylo nalezeno lidské tělo

      V úterý v podvečer bylo v Plzni za parkem ležícím za obchodním centrem Plaza nalezeno tělo muže bez známek života. Mrtvý ležel ve zbytcích špinavého stanu schovaném v křoví nedaleko Lochotínské ulice a našla ho žena, údajně jeho přítelkyně. Ta později uvedla, že ho naposledy živého viděla tentýž den ráno.

      Policisté místo nálezu těla zajistili a přivolali výjezd kriminální policie i koronera. Podle našich informací šlo o Lotyše, bezdomovce a narkomana, kterého zde lidé často potkávali.

     Bylo provedeno ohledání těla i místa nálezu a předběžně bylo vyloučeno cizí zavinění. "V případu nalezeného zemřelého muže by mělo jít o cizince narozeného v roce 1986. Byla nařízena soudní pitva," uvedla nám tisková mluvčí policie.   


 

 





T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.