Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Rumun naboural čtyři auta a z místa nehody ujel

"Řídím velmi krátce a když jsem naboural, tak jsem zpanikařil a ujel!"

24. listopadu 2022 18:00 , aktualizace 18:03

Cizinci Nehody

     Minulý týden jsme informovali o dopravní nehodě, při které v tu chvíli ještě neznámý řidič v Petákově ulici v Plzni naboural čtyři zaparkované vozy a z místa ujel. Majitelka jednoho z vozů nás tehdy požádala o zveřejnění pátrání po svědcích a ukázalo se, že tento její nápad vyšel dokonce lépe, než čekala.

      Viník nehody se totiž na začátku tohoto týdne dostavil na policii a k nehodě se přiznal. Na žádost policie o tom ale informujeme až nyní, tedy poté, co proběhl jeho výslech. Vzhledem k tomu, že šlo o Rumuna, musela policie totiž nejprve zajistit přítomnost tlumočníka.

      "V souvislosti s dopravní nehodou se v pondělí na policii přihlásil dvacetiletý cizinec, který se k nehodě po přečtení článku na webu Krimi - Plzeň přišel přiznat," uvedla nám tisková mluvčí policie s tím, že mladý muž policistům své jednání vysvětlil tím, že prý řídí velmi krátce a když naboural, tak zpanikařil.
      Policisté se nehodou samozřejmě dále zabývají a přestupek, kterého se Rumun ujetím od nehody dopustil, již předali k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

Původní článek z pátku 18. listopadu:

     S prosbou o pomoc se na nás obrátila čtenářka z Plzně:

Dobrý den,
     v noci na dnešek někdy mezi jedenáctou a osmou hodinou mi někdo před domem v Petákově ulici hned za Obchodní akademií v Plzni doslova rozstřelil auto spolu se dvěma dalšími a ještě jednomu autu kousek od nás urazil zrcátko.
     Prosím případné svědky, kteří něco slyšeli nebo viděli, aby se ozvali přímo policii. 

                                            Za jakékoli informace předem děkuji, Barbora

     Tisková mluvčí policie nám potvrdila, že se policisté případem zabývají a po řidiči i vozidle pátrají.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.