Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Napadl mladou ženu i jejího kamaráda

Agresivního muže před nádražím museli zpacifikovat strážníci

7. září 2021 18:21 , aktualizace 18:21

Cizinci Městská policie Napadení

     V sobotu 4. září před pátou hodinou ráno oslovila strážníky hlídkující před Hlavním nádražím Plzeň rozrušená a plačící žena. Následně ke strážníkům přišel i muž, který na ženu gestikuloval a ptal se, zda chce mít problém. "Čtyřiadvacetiletá cizinka hlídce sdělila, že byla tímto mužem napadena a je to její bývalý přítel. Následně popsala, že se potkali před nádražím, muž měl z nervů zahodit telefon a když jej sebrala, aby mu ho podala, tak ženu odhodil a osočil ji, že mu telefon ukradla," popsala tisková mluvčí strážníků s tím, že mladá žena se celá třásla strachy obavou z dalšího napadení a požádala strážníky, aby s ní setrvali na místě do příchodu kamarádky.
     Bohužel ale ani potom se agresivní muž neuklidnil. "Třiatřicetiletý muž byl k ženě dále značně agresivní, což ještě vygradovalo, když se na místo dostavila kamarádka s kamarádem. Agresor se totiž rozhodl si vše vyříkat s příchozím mužem a poprat se," uvedla mluvčí strážníků. Strážníci muže od sebe odtrhli a na místo přivolali Policii ČR, neboť se situace nadále vyostřovala a do konfliktu se zapojil i další kolemjdoucí muž, který pod vlivem alkoholu zasahující strážníky urážel a snažil se zákrok narušit.
     Policisté, kteří dorazili na místo si celou věc převzali a agresivního expřítele mladé ženy převezli na oddělení policie k dalším úkonům. 

Foto ilustrační