Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Rozlitou naftu likvidují hasiči ve velké části Bor

Stopa unikajícího paliva se táhne plzeňskými ulicemi několik kilometrů

22. května 2022 20:03 , aktualizace 20:33

Hasiči

     Dnes v podvečer mají hasiči skutečně napilno, zatímco některé jednotky pátrají po pohřešovaném muži, další likvidují veliký, respektive spíše by se dalo napsat dlouhý únik nafty v Plzni na Borech.

     Zatím neznámý řidič zde znečistil několik ulic velkým množstvím nafty. Stopa unikajícího paliva se táhne několik kilometrů. Někde tento řidič naprosto nelogicky obkroužil blok a jinde se zase vracel po své trase. Například v Borské ulici zastavil na zastávce MHD, kde po něm zůstala velká louže nafty, ale pak z místa opět vyjel.
     Kde naftu nerozlil on, rozjezdili ji pak ostatní auta, silnice se tak staly vysoce kluzkými a samozřejmě zde hrozí vysoké riziko nehod.

     Silně znečištěné ulice jsou Borská, Mánesova, Hřímalého, Klatovská třída, Bolzanova, V Bezovce a další.

     Na místě v tuto chvíli únik nafty likviduje několik jednotek hasičů za použití velkého množství sorbentu. Hasiči na místě pracují již skoro dvě hodiny a minimálně ještě hodinu pracovat budou.


 


T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.