Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Množí se krádeže nafty

Policisté řeší jen za víkend tři případy, při kterých byly odcizeny skoro dva tisíce litrů nafty

3. srpna 2022 10:43 , aktualizace 10:43

Krádež

     Třemi většími krádežemi pohonných hmot se v posledních dnech zabývají policisté z Borska, Blovic a z Přeštic.

     Policisté se zabývají krádeží, která se odehrála ze soboty na neděli na jednom z polí v katastru obce Málkovice na Tachovsku, kde neznámý pachatel odcizil ze dvou nádrží odstavených kombajnů celkem tisíc litrů motorové nafty v celkové hodnotě 46 tisíc korun.

     V dalším případě odcizil zatím neznámý pachatel mezi pátkem a pondělkem celkem 700 litrů motorové nafty z kombajnu stojícího v jednom zemědělském areálu na Blovicku. Pachatel v tomto případě způsobil škodu na odčerpané naftě ve výši bezmála za 30 000 korun.

    Třetí případ se stal z neděle na pondělí v Přešticích, kde zatím neznámý pachatel z palivové nádrže odstaveného nákladního vozidla odstranil uzamčené víčko a poté z ní odčerpal 150 litrů nafty.

    Ve všech třech případech policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po pachatelích pátrají.

Foto ilustrační


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.