Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Na procházku vyrazil jen v krajkových tangách

Poněkud neobvyklý případ v noci řešili strážníci i policisté

25. srpna 2020 08:10 , aktualizace 08:10

Alkohol Městská policie

     V noci z pátku na sobotu kolem druhé v noci překvapil řidičku jedoucí v Plzni Železniční ulicí nahý muž. Žena v obavách, že muž zde onanuje či naopak potřebuje pomoc, přivolala policii.
     Na místo okamžitě vyjely hlídky strážníků i policistů a skutečně našly muže, který se před nimi neúspěšně snažil schovat za opěradlem lavičky. Na první pohled se skutečně zdálo, že muž je nahý, ale podrobnější pohled ukázal, že muž má oblečeny dámské krajkové kalhotky v tělové barvě. 
     Test na přítomnost alkoholu ukázal u spoře oděného výletníka téměř dvě promile alkoholu. Muž se nejprve snažil tvrdit, že všechny své věci ztratil, ale poté přiznal, že má nedaleko ukryto civilní oblečení, takže mu policisté doporučili obléci si na sebe něco méně vyzývavého a jít se domů vyspat.

Foto MP

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!