Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Rumun napadl kolegu nožem a pořezal ho v obličeji

Nůž v kapse s sebou do práce? Prý běžné.

13. listopadu 2019 15:58 , aktualizace 15:58

Cizinci Napadení

Partner článku – Alfa Tactical

     K hádce, která vyvrcholila dokonce vytažením nože, došlo včera v areálu jedné firmy v Klatovech.
     Rozepře a osobní spory dvou mužů zde včera vyvrcholily hádkou, při které jeden z mužů, podle našich informací dvaačtyřicetiletý Rumun, svého o dva roky staršího soka napadl fyzicky. To Rumunovi ale nestačilo, následně z kapsy vytáhl nůž a začal jím druhému muži šermovat před obličejem. Přitom muži vyhrožoval, že ho pořeže, k čemuž nakonec skutečně došlo a útočník muže nožem v obličeji pořezal.
     I poté Rumun zraněnému muži dále vyhrožoval a zklidnili ho až přivolaní policisté.
     "Policisté podezřelého cizince zadrželi a převezli na oddělení k provedení úkonů," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že na místo vyjeli i zdravotníci, kteří zraněného ošetřili na místě.
      "Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu nebezpečné vyhrožování a případ dále prověřujeme," doplnila mluvčí policie.

Foto ilustrační z případu pobodání na ubytovně

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.