Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Policisté Vám děkují, pomohli jste dopadnout dalšího pachatele

Muž podezřelý ze zákeřného útoku ve Sportbaru v Dlouhé ulici byl dopaden

15. listopadu 2021 13:18 , aktualizace 13:18

Napadení Pátrání

Partner článku – Alfa Tactical

Aktualizujeme

     Policisté děkují našim čtenářům. V pátek jsme psali o napadení ve Sportbaru v Plzni v Dlouhé ulici a ještě tentýž den několik z vás muže na přiložených fotografiích poznalo. Policisté nám dnes potvrdili, že tato osoba byla díky Vám skutečně ztotožněna.

Původní článek

    Již měsíc policisté intenzivně pátrají po pachateli brutálního napadení, ke kterému došlo v sobotu 9. října v jednu hodinu odpoledne ve Sportbaru v Dlouhé ulici v Plzni Doubravce. Přes veškerou snahu se muže dosud nepodařilo vypátrat a policisté se proto s prosbou o pomoc obracejí na veřejnost a média.

     Dosud neznámý česky mluvící pachatel napadl ve Sportbaru devětatřicetiletého muže, se kterým se předtím pohádal. "On tu ten agresivní chlapík už předtím hrozně machroval, pak tomu sedícímu pánovi řekl o cigaretu a ten ho slušně odmítl. Chlapa to naštvalo, tak chvíli měl jen řeči, ale pak k tomu sedícímu přišel zezadu, vylil na něj pivo a začal ho pěstmi mlátit do hlavy," popsal nám jeden z místních častých hostů s tím, že celý incident se nakonec přesunul ven a agresor při něm napadenému muži dokonce i prošlápl koleno. "Ten napadený je zdejší častý host, slušný, tichý chlapík a teď už přes měsíc leží doma se sešroubovaným kolenem," doplnil nám ještě svědek incidentu.

      Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné i fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycen útočník.

      Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na přiložených fotografiích, popřípadě svědky události, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.