Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Muž byl seřezán téměř do bezvědomí pouze kvůli místu ve frontě

Za velmi brutální napadení nyní hrozí útočníkovi několikaletý trest

1. února 2023 18:17 , aktualizace 18:26

Napadení

Partner článku – Alfa Tactical

    Policie se posledních několik měsíců zabývala neuvěřitelným případem naprosto zbytečného a brutálního útoku po kterém skončil napadený muž na více než měsíc v pracovní neschopnosti.

    K události došlo koncem loňského roku odpoledne na jednom z úřadů v Chodově na Sokolovsku, kde jedna z čekajících žen poněkud neunesla, že ji před ní čekající muž odmítl pustit před sebe. Ukřivděná a rozlícená žena patřící do místní problematické minority se rozhodla pomstít se a na si přivolala svého bývalého partnera.
    "Po telefonátu se na místo dostavil ženin bývalý přítel, který se jí zeptal, o koho se jedná. Když mu žena ukázala, kdo jí před sebe nechtěl pustit, odešel podezřelý muž ven před úřad a poté, co osmačtyřicetiletý muž vyšel ven, ho bez varování fyzicky napadl, přičemž ho srazil na zem údery pěstí do hlavy, následně do něj ještě kopl a z místa odjel," popsal nám útok tiskový mluvčí policie.

    Útok byl bohužel natolik brutální, že napadený muž musel být Zdravotnickou záchrannou službou transportován do nemocnice a vzhledem ke způsobeným zraněním byl poté více než měsíc v pracovní neschopnosti.   

    Policisté se případem zabývali a útočníka se jim podařilo ztotožnit, vypátrat a nyní i obvinit. "Policisté sdělili podezření ze spáchání přečinů Ublížení na zdraví a Výtržnictví pětatřicetiletému muži ze Sokolovska. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky," zakončil mluvčí policie. 

Foto ilustrační z obdobného případu

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.