Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Muž zaútočil na policistu

Agresor se dvěma promile skončil v cele, policista v pracovní neschopnosti

4. prosince 2023 11:49 , aktualizace 12:02

Alkohol Cizinci Napadení Policie Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical


     Včera po osmé hodině večer vyjížděli policisté do domu v Zahradní ulici v Horšovském Týně na pomoc vyděšené ženě. "Přijali jsme oznámení od ženy, která měla strach ze svého přítele, který byl pod vlivem alkoholu a choval se agresivně," popsala nám začátek případu mluvčí policie.

     Že byl ženin strach oprávněný, se ukázalo ihned při příjezdu policistů na místo. Muž totiž při spatření policistů okamžitě na jednoho z nich zaútočil úderem pěstí do obličeje. Policisté tak museli agresora zpacifikovat za použití donucovacích prostředků a přiložit mu pouta.

     Protože při střetu došlo ke zranění policisty i agresora, byli na místo povoláni i záchranáři, kteří za doprovodu policistů zadrženého muže, podle našich informací Slováka s více než dvěma promile alkoholu v krvi, transportovali k ošetření do nemocnici v Domažlicích. Poté byl muž umístěn do policejní cely.

     Policista, který při útoku utrpěl zranění obličeje, vyhledal lékařské ošetření po ukončení zákroku a v současné chvíli je v pracovní neschopnosti.

     "Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu násilí proti úřední osobě," doplnila ještě mluvčí policie s tím, že muži narozenému v roce 1987 hrozí až čtyři roky.

Foto ilustrační

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.