Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

S nožem řádil před Albertem a ohrožoval i svou maminku

Policisté dnes ukončili prověřování případu a muži narozenému v roce 1999 sdělili obvinění

26. května 2022 17:51 , aktualizace 19:55

Alkohol Napadení Záchytka Zadržení pachatele

     V pondělí 16. května kolem osmé hodiny večer došlo před vchodem do hypermarketu Albert v Gerské ulici v Plzni k incidentu, který ukončil až zásah policie. Po dohodě s policií jsme o tomto případu zatím neinformovali, abychom neovlivňovali svědky, kteří ještě nebyli vyslechnuti.
     Policisté dnes ukončili prověřování případu a muži narozenému v roce 1999 sdělili obvinění

     "Zjevně opilý nebo zfetovaný mladý muž se tu usadil před vchodem, začal pokřikovat na kolemjdoucí a nadávat jim," popsal nám minulý týden svědek událost a pokračoval: "Dva vycházející zákazníci, byl to starší pán s paní, se proti jeho chování ohradili, ale on najednou vytáhl nůž a začal jim vyhrožovat, že je zabije, tak oba raději utekli."

      Potenciálně nebezpečné situace si všimla ostraha obchodu, která na místo přivolala policisty. Ještě před jejich příjezdem se ale situace ještě vyhrotila. Muže se totiž pokusila uklidnit jeho maminka, ale se zlou se potázala. "Muž totiž začal řvát i na ni a pak proti ní dokonce máchal tím nožem, ale to už přijeli policisté a zadrželi ho," pokračoval v popisu svědek.

      Tisková mluvčí policie nám popis události uvedený svědkem potvrdila a doplnila, že policisté na místě zajistili opilého muže s jednadvaceticentimetrovým nožem v ruce, který se choval agresivně a musel být umístěn na protialkoholní záchytnou stanici.  "Policisté dnes muži narozenému v roce 1999 sdělili podezření z trestného činu výtržnictví," ukončila mluvčí policie.

Foto ilustrační z jiného zásahu policie v tomto obchodě

TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost