Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Video

Vytlačil auto ze silnice a ujel

Policie pátrá po viníkovi včerejší nehody u Liblína

28. října 2020 13:39 , aktualizace 15:08

Doprava Nehody Pátrání


     Neuvěřitelnou ukázku nezodpovědnosti a bezohlednosti předvedl včera v pět hodin odpoledne řidič osobního vozu na trase Rokycany-Kralovice, přesněji před Liblínem u odbočky na Bujesily.
     V zatáčce na horizontu, ve které je předjíždění samozřejmě zakázáno, tento řidič při předjíždění kamionu ohrozil protijedoucí vozidlo, jehož řidič, aby zabránil čelnímu střetu, musel strhnout řízení a havaroval proto do silničního příkopu.
     "Jen díky štěstí v neštěstí řidiče, mého táty, který zareagoval, tak jak zareagoval, nedopadla tato událost pro naší rodinu tragicky. Řidič protijedoucího vozu, který situaci způsobil, v sobě nenašel ani kousek slušnosti, aby zastavil, zeptal se, jestli se řidiči něco nestalo a omluvil se. Navíc vozidlo nemá havarijní pojištění, proto i oprava opět půjde na triko nevinného řidiče.
     Chtěl bych tímto poprosit, zda dnes někdo na této trase okolo 17. hod neprojížděl a neměl by kamerový záznam projíždějícího vozu, případně zda se nám společně podaří dohledat řidiče kamionu, který byl očitý svědek této události a mohl by poskytnout důležité informace. Budeme vděčni za jakékoliv informace.
     Samozřejmě byla celá událost nahlášena na PČR. Všem moc děkujeme za sdílení a za pomoc při hledání viníka,"
popsal syn řidiče havarovaného vozu, který záznam nehody umístil na sociální sítě.

     Policisté se samozřejmě případem začali zabývat a podařilo se jim vypátrat řidiče kamionu, přičemž bylo zjištěno, že v průběhu události došlo k jeho střetu s předjíždějícím vozem
     Po řidiči, který takto bezohledně ohrozil ostatní účastníky silničního provozu, a jeho vozidle, které dle všeho na pravé straně nese známky střetu s kamionem, policisté dále pátrají a o pomoc prosí i širokou veřejnost. "Pokud jste včera okolo páté hodiny odpoledne jeli popsaným místem a měli ve vozidle zapnuté záznamové zařízení, nebo jste byli svědky této události, přihlaste se prosím na nejbližší policejní oddělení nebo na linku 158," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že policie všem, kteří by mohli přispět k objasnění události, předem děkují.


 


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.