Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Video

Bezohledným předjížděním v dešti ohrozil protijedoucí řidiče

Opravdu je pro někoho pár ušetřených minut tak důležitých, že riskuje nejen svůj život, alej i životy dalších účastníků silničního provozu?

17. dubna 2023 16:45 , aktualizace 16:55

Doprava


     Na naši redakci se obrátil čtenář, kterého znepokojuje jednání řidičů na trase mezi Plzni a Nepomukem. Jako příklad nám zaslal videozáznam ze soboty, na kterém je jasně vidět, jak řidič vozu Audi v dešti bezohledně předjíždí takovým způsobem, že nebýt pohotovosti protijedoucího řidiče, vše by skončilo čelním střetem.


Zdravím redakci Krimi - Plzeň,
     chtěl jsem vám zaslat video s prosbou o zveřejnění. Jezdím cestou Plzeň-Nepomuk pravidelně a to, co zde sleduji, je dlouhodobě hrozné. Tentokrát už jsem to vyndal z palubní kamery, posílám a prosím o sdílení.
     Vždy se situace opakuje, kamion jede relativně pomalu a na kopci na Vlčtejn se snaží řidiči nahonit vteřiny tím, že předjíždějí tak, ze ohrožují všechny účastníky provozu. V sobotu se jen díky pozornosti protijedoucího řidiče a toho, že to nebylo nákladní auto či autobus, nestalo neštěstí. Protijedoucí řidič dle videa musel úplně zastavit svůj automobil a doslova ho nacpat do krajnice.

     Musím ale říct, že účastníky provozu ohrozili i všichni ostatní předjíždějící.

     Přeju jinak hezký den a přeju si, aby byly silnice bezpečnější. S pozdravem Tomáš

KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.