Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nehoda na Rokycanské, zraněno jedno dítě

Viník nehody pravděpodobně přehlédl červenou

26. srpna 2018 13:05 , aktualizace 17:40

     Dnes v půl jedenácté dopoledne došlo na křižovatce ulic Dlouhá a Rokycanská v Plzni k bočnímu střetu vozidel Škoda Octavia a Subaru. Ve vozidle Octavia cestovaly bohužel i tři děti.
     Na místo okamžitě vyrazily všechny složky IZS a jedno z dětí museli záchranáři transportovat do FN Bory, ostatní utrpěly jen drobná poranění jak například oděrky od pásů.
     "Na místě události došlo k lehkému zranění nezletilé osoby. Po ošetření byla převezena na chirurgickou ambulanci FNL. Na místě byly vyšetřeny další dvě nezletilé osoby a dva dospělí. Nikdo neutrpěl žádnou ujmu na zdraví a tak byly ponecháni na místě," uvedl k případu mluvčí záchranky.
     "Řidič vozidla Octavia narozený v roce 1975 pravděpodobně nerespektoval červenou a vjel do křižovatky, kde se střetl s vozidlem Subaru. Dechové zkoušky byly u obou řidičů negativní. Hmotná škoda byla vyčíslena na 250 000 korun na vozidle Octavia a 150 000 korun na vozidle Subaru a nehodou se dále zabývají policisté," uvedla k případu mluvčí policie.

Foto: KP a HZS


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.