Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič Audi způsobil vážnou nehodu a uprchl

Pachatel utekl v ulici Ke Kukačce, neviděli jste ho? Pomozte pátrat!

7. října 2018 17:43 , aktualizace 18:28

Nehody Pátrání

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Dnes kolem 16.45 došlo v Plzni na Doubravce k vážné dopravní nehodě.
     Ulicí Na Dlouhých projížděla dvě osobní vozidla, z nichž první chtělo odbočit doleva. Druhé vozidlo tedy přibrzdilo, aby bezpečné odbočení umožnilo, ale zezadu směrem od centra se přiřítilo vozidlo Audi, které ve vysoké rychlosti předjelo druhé vozidlo a zezadu narazilo do odbočujícího Volkswagen Bora.
     Náraz byl natolik silný, že zdemoloval zadní část Bory a vozidlo odmrštil přes obrubník a trávník tak silně, že se mu celý spodek rozpáral o obrubník. Bora se zraněným řidičem pokračovala ještě asi pět metrů, přejela chodník a zůstala stát na dalším chodníku.
      Řidič vozidla Audi, který celou nehodu zavinil, nezastavil, neposkytl pomoc, ale z místa okamžitě ujel. Jeho vozidlo však cestou ztrácelo provozní kapaliny a následně došlo i k zahoření jeho motoru.
     Zatím neznámý řidič vozu Audi tedy vozidlo odstavil v ulici Ke Kukačce, zamkl a z místa utekl.
     Na místě nyní zasahují všechny záchranné složky. Hasiči odstraňují vyteklé provozní kapaliny z obou vozidel, také provedli uhašení vozidla Audi, které značně komplikovalo uzamčení vozu.
     Policisté nyní intenzivně pátrají po uprchlém řidiči Audi, kterým by měl být mladý muž v baseballové čepici.
     Policie vyzývá všechny svědky, kteří nehodu viděli nebo by mohli mít záznam na palubních kamerách svých vozů, aby se neprodleně ozvali.  

Budeme aktualizovat



Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.