Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nehoda zcela uzavřela Křimickou ulici

Hasiči odstraňují vraky vozů po střetu, zaviněném údajně mikrospánkem

9. února 2020 22:06 , aktualizace 22:46

Doprava Nehody

     V neděli večer, těsně po deváté hodině, došlo na silnici vedoucí z Plzně do Křimic k nehodě dvou osobních vozidel. Na místě nyní zasahují záchranné složky.
     Dle prvotních informací jel řidič s vozidlem Volkswagen Passat směrem na Křimice, když protijedoucí vůz Škoda Octavia vyjel ze svého jízdního pruhu a mířil přímo na Passat. Řidič VW se nehodě pokoušel vyhnout a přejel až na kraj vozovky. Zabránil tak čelnímu střetu, ale úplně se mu vyhnout nepodařilo.
     "Proti mě jela dvě auta za sebou a to první najednou přejelo do protisměru přímo na mě. Snažil jsem se vyhnout co nejvíc ke krajnici to šlo, ale pak jsem cítil ránu a auto se začalo točit," popsal na místě řidič Passatu, jehož vůz po střetu skončil napříč silnicí.
     Škoda po nárazu pokračovala v jízdě mimo silnici a havarovala do příkopu. Je velkým štěstím, že řidiči vozu jedoucím za Škodovkou se podařilo vyhnout střetu s oběma vozy.
     Na místo dorazili hasiči i záchranáři, naštěstí se ale nehoda obešla bez zranění.
     V současné chvíli je silnice mezi Plzní a Křimicemi uzavřena, probíhá zde vyšetřování a budou se odstraňovat oba vozy, které blokují dopravu. Podle všeho je příčinou nehody mikrospánek řidiče vozu Škoda.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.