Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Se třemi promile způsobil nehodu

Muž krom silné opilosti měl i blokaci řidičáku a značky z jiného auta

22. dubna 2020 12:45 , aktualizace 13:34

Alkohol Nehody

     V neděli 19. dubna kolem půl deváté večer došlo u Frymburka k dopravní nehodě, při které se střetl Volkswagen Bora s Volkswagenem Passat.
     "S vozidlem značky VW Bora jel pětatřicetiletý muž z obce na Sušicku směrem na Kejnice. Když projížděl pravotočivou zatáčkou, nezvládl řízení, přejel do protisměru a levým bokem se střetl s projíždějícím vozem značky VW Passat," popsala tisková mluvčí policie.
     Po střetu z Bory vystoupil a utekl spolujezdec, řidič druhého vozu oznámil nehodu na tísňovou linku a až do příjezdu hlídky policie měl řidiče Bory pod dohledem.
     "Na výzvu policie se pětatřicetiletý muž podrobil dechové zkoušce na alkohol, kdy mu bylo naměřeno 3,07 promile," doplnila mluvčí policie s tím, že dalším šetřením policisté zjistili, že muž má navíc platnou blokaci řidičského oprávnění pro všechny skupiny motorových vozidel.
      Dále se ukázalo, že registrační značky na vozidle VW Bora patří vozidlu VW Polo, patřícímu stejnému řidiči a registrační značky od vozu VW Bora jsou uloženy v depozitu městského úřadu.
      Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.   

Foto ilustrační

Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost