Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Za čelním střetem byla dle všeho rychlost

Po čelním střetu skončilo auto v příkopu, účastníky nehody byly i dvě děti

4. května 2020 18:06 , aktualizace 19:44

Nehody

     Dnes odpoledne před čtvrtou hodinou došlo na silnici mezi Kaznějovem a Oborou k čelnímu střetu vozů Škoda Octavia a Ford Fiesta. Ford po střetu skončil mimo silnici a z místa bylo hlášeno několik zraněných, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.
     Hasiči zajistili místo události, dva zraněné si do péče převzali záchranáři.
     Ve Fordu Fiesta cestoval pouze řidič, který utrpěl zranění a byl transportován do nemocnice, v Octavii cestovaly kromě řidiče dvě ženy a dvě děti. Zranění vyžadující transport do nemocnice měla utrpět jedna z žen.   
     "Řidič vozu Škoda Octavia narozený v roce 2000 i řidič Fordu Fiesta narozený v roce 1960 se oba podrobili dechové zkoušce s negativním výsledkem," uvedla tisková mluvčí policie.
     Podle informací z místa by za nehodou měla stát nepřiměřená rychlost řidiče Octavie, ale vše je zatím v šetření a policie okolnosti nehody šetří.

Foto: PČR

 


     

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.