Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilý řidič dnes časně ráno způsobil velmi vážnou nehodu

Sanitky odvážely do nemocnice dva zraněné, opilý viník vyvázl nezraněn

26. října 2020 12:19 , aktualizace 12:19

Alkohol Nehody

     V noci na dnešek před druhou hodinou ráno došlo mezi Ohučovem a Staňkovem k vážné dopravní nehodě, při které se na nájezdu na obchvat Staňkova střetla dvě osobní vozidla. Po střetu se jeden z vozů navíc ještě převrátil do příkopu. 
     Na místo vyjely všechny záchranné složky, hasiči poskytli dvěma zraněným osobám předlékařskou pomoc, zajistili a označili místo události a provedli protipožární opatření.
     Při střetu utrpěl zranění sedmatřicetiletý spolujezdec z vozu Ford a zraněn byl i řidič vozu Volkswagen. "Pětatřicetiletý řidič osobního automobilu Ford Focus jel křižovatkou z vedlejší pozemní komunikace ve směru od obce Staňkov a odbočoval vlevo směrem na obec Ohučov. Nerespektoval při tom dopravní značku Dej přednost v jízdě! a vjel na hlavní pozemní komunikaci, kde se střetl s osobním automobilem Volkswagen Golf, který řídil čtyřiačtyřicetiletý řidič ve směru od obce Ohučov na obec Křenovy," popsala tisková mluvčí policie.
     Řidič Fordu se podle mluvčí policie na výzvu policisty dobrovolně podrobil odbornému měření ke zjištění, zda není ovlivněn alkoholem. "Dechová zkouška byla s výsledkem pozitivním 1,63 promile alkoholu v krvi. Následně se muž na výzvu policisty dobrovolně podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve a moči v lékařském zařízení," uvedla mluvčí policie.
     Škoda na obou vozidlech byla vyčíslena na 110 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Foto PČR a HZS

 


Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost