Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet dvou vozidel si vyžádal čtyři zraněné

Řidičce se udělalo za jízdy nevolno, přejela do protisměru a zde se čelně střetla s dalším vozem

1. ledna 2021 18:25 , aktualizace 20:04

     Dnes odpoledne před pátou hodinou došlo v Rokycanech v ulici Boženy Němcové k vážné dopravní nehodě. Z místa bylo hlášeno několik zraněných lidí, bohužel včetně dítěte, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.
     Dle prvotních informací přímo z místa se sedmapadesátileté řidičce jedoucí vozem značky Citroën Berlingo udělalo špatně, přejela do protisměru a zde se čelně střetla s protijedoucím vozem značky Mitsubishi, které bylo ještě odraženo na zaparkované vozidlo Škoda Octavia. Záchranáři nám uvedli, že z místa do rokycanské nemocnice transportovali celkem čtyři zraněné, jednalo se o tři ženy a jednoho muže. V nemocnici skončilo i asi roční dítě, to však snad jen na pozorování. 
     Ulice byla uzavřena, hasiči na místě zajistili protipožární opatření, odklidili kusy aut a sorbentem zlikvidovali uniklé provozní látky široce rozprostřené po vozovce. Dechové zkoušky u řidičů s negativními výsledky a nehodu dále šetří rokycanští policisté.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.